Turridning

Guidet turridning

Ønsker man at opleve de fantastiske brede sandstrande og få vind i håret eller er man til en stille og rolig tølt-tur i klitterne eller måske få undervisning og lære en masse om denne fantastiske hest’s 5 gangarter, så har vi alle mulighederne. Hos os er der noget for alle heste-interesserede, i alle aldre og erfarings-niveauer, vi tilbyder også hyggelige trækketure på ridebanen eller i naturen.

Hvis du er så heldig, at du selv har en hest, så tag den med på camping – Store oplevelser venter forude. Læs mere her. 


Kallmayer Isheste tilbyder guidet rideture på islandskeheste ved Gl. Klitgaard Camping og hytteby for både nybegyndere, let-øvet, øvet og meget øvet. Det specielle ved den islandske hest, er at den har nogle bløde og behagelige bevægelser. Derudover har de også den kendte gangart “tølt”, som er kendt for at side stille under hele turen uanset tempo. 


Herunder er aktivitetskalenderen, som er bestående af nogle forskellige ture i helligdagsferier, sommerferien, efterårsferien og andre udvalgte weekender.


Hvis du ikke kan indenfor de gældende tidspunkter, eller du har et andet ønske, så kan du altid kontakte mig her, og så kan vi finde en løsning. 

Aktivitetskalender

I helligdagsferier, sommerferien, efterårsferien og udvalgte weekender arrangerer vi turridning.

Aktivitetskalender, for de enkelte perioder, bliver hængt op foran informationen på Gl. Klitgaard Camping og hytteby og kan endvidere også findes herunder.

Klik på den enkelte periode og find ud af hvad du skal ha’ gang i…