Undervisning

Jeg har igennem de seneste år undervist meget både hjemme samt ude. Vi har en dressurbane på 20*60 m, som er omringet af en ovalbane på 200 m, som giver rig mulighed for varieret træning. 


Jeg har undervist på mange forskellige niveauer og lægger stor vægt på at arbejde målrettet mod equipagens individuelle mål, om det omhandler en god tur eller DM-kvalifikation. Derfor lægger jeg stor vægt på, at hesten er lydhør, så equipagens samarbejde og glæde er i top, og derfor bruger jeg meget tid på grunddressuren og en varieret træning. 


Det er altid spændende at lære metoder, teknikker, erfaringer mm. til andre ryttere, og se udviklingen, som er en meget inspirerende proces. Børneholdet (Mandag)


Hver mandag tilbyder jeg undervisning for børn på hold med Max. 4. Der er mulighed for at have egen hest med, eller låne hest hos Kallmayer Isheste. 

Gummistøvleholdet (Onsdag)


Hver onsdag tilbyder jeg undervisning for voksne på hold med Max. 4. Der er mulighed for at have egen hest med, eller låne hest hos Kallmayer Isheste. 

Pris 

- 45 min. undervisning på hold med egen hest pris 500 ,- om måneden

- 45 min. undervisning på hold med låne hest pris 700 ,- om måneden

Ene undervisning

Jeg tilbyder også eneundervisning efter aftale, hvor man bådehar mulighed for at ride hos mig, eller hvor jeg køre ud.

Jeg tilbyder en dressurbane og en ovalbane, og der vil være rig mulighed for at træne grunddressuren, stævnetræning eller

noget helt tredje.  

Pris 

- Ene undervisning på egen hest pris 150 ,- pr. gang

- Ene undervisning på låne hest pris 200 ,- pr. gang

- Ene undervisning ude ift. kørsel pris 2,- pr. kilometer